Bir şirkette Seo uzmanı ve Sosyal medya uzmanı olarak çalışıyorum.
Büyükşehir Belediye Başkanı'nın hesabını yönetiyorum. Kullanıcı adı destan gibi böyle : belediyebaskaniisimsoyisim

@isimsoyisim şeklinde alınmış kullanıcı adlı hesapta onlarda yani 2 hesapta onlarda. Başkan'ın danışmanına diyorum ki bu kullanıcı adını değiştireceğiz bize diğer kullandığınız @isimsoyisim hesabını verirseniz paylaşımları silmeden ana hesaba aktarabiliriz.
Hatta ayrıntılı şekilde anlatıyorum. Yan hesap olan @isimsoyisim hesabının sonuna karakter ekleyince o kullanıcı adı boşa düşecek ve bu sayede ana hesaba aktaracağız diye..
Adam vermiyor 2. olan @isimsoyisim olan kullanıcı adını geçiştiriyor vs.

Ertesi gün arıyor.
" Ne yaptınız , geçirmemişsiniz kullanıcı adını ? "

Bunun yanında anlaşma yapılırken gönderileri felan biz paylaşacaktık bu yöndeydi. Yani tam anlamıyla yönetim. Evet hesap bende ama belediyeden bir elemana paylaştırıyorlar fotoğraflarını felan heryerde o çekiyor.
Güya anlaşma yapılırken , çekilen fotoğraf ve bilgileri bize göndereceklerdi ben paylaşımını yapacaktım planlayarak..
Anlatıyorum , zamanlama önemli diyorum. Hesabı 1 ayda 7k kadar geliştirdim. Adam tutmuş 1 dakika içinde 6 tane ayrı gönderi paylaşıyor instagramda. Hesabı ben yükseltiyorum adamlar düşürüyor...
Böyle iş bilmeyen adamlar da Belediyenin Basın ve yayın dairelerinde görev alıyor..... !

---------------------

Şirket bünyesine ait olan bir haber sitesinin Seo işlerini yapıyorum bunun yanında. Tanıtım ve link almamız gerekiyor , bu yönde bir çalışma hiç yapılmamış . Siteleri özellikleri ve fiyatlarıyla sunuyorum.
da / pa oranları otoritesi felan çok iyi sunduğum sitelerin da puanı 48 felan
Kadın bana diyor ki yok bu siteyi ben beğenmedim , gözüme güzel gelmedi. Diyorum sizin gözünüze güzel görünmesi veya birilerinin linkinizi görmesinin zerre önemi yok önemli olan otoriter siteden link almak ve bunu googlenin algılaması diyorum.
Ne kadar anlatsamda anlamıyorlar.

Herşey için bir onay süreci vs. Çok sıkıntılı işler bilmeyen ve herşeye burnunu sokan insanlarla iş yapmak...
İçimi biraz dökeyim dedim mazur görün..