'Kız beni aldattı sayılır' diyorsunuz sağlam bir dayanağınız bile yokken onunla bir gelecek düşünmüyorum diyorsunuz enteresan. Umarım birinin onurunu gururunu bu yargılarla incitip hayatında kalıcı hasarlara sebep olmuyorsunuzdur, umarım kız bu yargınızdan sonra sana yada hiçbir erkeğe artık güvenmiyorum yaşadıklarımı düşündüklerimi öbür tarafta izler utanırsın diyerek kendine duvarlar örmez. Güvensiz sevgi değer oluşmaz. Neyse takıntı yapmış da olabilirsiniz, alışkanlık olmuş olabilir, psikoloğa gidin daha doğru alışkanlıklar bulmanızı sağlar.
Aldattı sayılır değil aldattı diyelim,kızla evlilik düşünüyordum,ama beni aldattığını öğrenince ayrıldım zaten.Ayrıldıktan sonra şimdi kızla bişey düşünmediğimi belirttim.Takıntımı,alışkanlıkmı bilmiyorum ama aklımdan çıkmıyor.Her an herhangi bişeyden aklıma gelebiliyor canımı sıkıyor.
Ciddi düşünmüyorsan ayrıldıktan sonra hâlâ neden kıskanıyorsun? Boşver kardeşim, bak keyfine. Biri gider, biri gelir.
Ayrılırken vicdan yapmışsın gibi geldi bana. Sonrasında geri dönsem mi, dönmesem mi kaygısı var.
Dönme kardeşim. Dönersen yine aynı şeyler olur. Kızlar akıllanmaz. Akıllandı sanarsın yapmam etmem derler yine yaparlar. Ama inceden işlerler öyle bir bağlanırsın ki unutamazsın örnek A 'da olduğu gibi.
Hocam kız istese bile ben istemem çünkü ayrılmamızın sebebi kız bana olayı anlattıktan sonra kıza zehir ettim son günlerimizi,tekrar onunda kendiminde kalbini kırmaya gerek yok.İmkansız diyelim ona ama unutulmuyor işte,benim aklımdan çıkmazken kız silmiş bile .
Profesyonel destek alman gerekiyor, aradan yıllar geçse de kalıcı iz bırakabilir.
1 Yıl daha zaman tanıcam kendime,hala düzelmese mecbur gidicem.Hiçbirşeye veremiyorum kendimi.
şöyle beni birebir anlatan biriyle içmek istiyorum
Ekleme: 4 yıl oluyor kasımda
Konudaki bizim gibi müzdarip arkadaşlarla buluşalım içelim

9 aydir ben de geçmesini umit ediyorum. Kolay gecmeyecek hatta civi civiyi soker mantigi araya 4 5 kiz soktum. Ama ruyadir ansizin ozlem patlamaları yaşıyorum. Hatta islerden elimi ayagimi cekmistim. Ama şimdi tekrar dönüyorum. Neden kabullenmesini bildim. Ever devir kötü bizi uzen nokta gozumuzun arkada kalmasi iyisiyle kotusuyle de olsa "biri ya bisey yaparsa" telasi. Allah kalbimizi biliyor ama gönlümüze gore vermesini de bilir. Boşver dostum gecmesede geçtiğine inanacak kadar güçlü adamsin. Ne demis sair " sen ölcen kardeş sen ölcen ki biz yasicaz." Öldü artik o
Haklısın kardeşim,cümlemizin hakkında hayırlısı bakalım.