Valla hocam anlattığının aynısını yaşadım, abartmıyorum birebir aynısı. Sineye çektim, kabul dedim. Aradan 6-7 ay geçti ya da geçmedi benim için çok önemli bir gündü; evlenme teklifi edecektim. Sözde yurtdışındaydım, çeşitli sürprizler yapacaktım. Kirasını ödediğim evde başkasıyla gördüm.

Ben şuan 27 yaşına girmek üzereyim, bunca yıl sadece 2 kez aşık oldum; ilki çok eskidendi çocukluktu. Bu ciddiydi, çok bağlanmıştım. Ancak o hayatıma girmeden önce aşırı hareketli bir hayatım vardı, sansasyonel ilişkiler ve bitmek bilmeyen masum geceler.. Bu hayatıma girince değiştim, akıllandım, uslandım ve herşeyden elimi çektim. Bırak aldatmayı, gözüm bile kaymadı bir zamanlar içinde olduğum şeylere. (ince)

Sonra bu olayı yaşayınca dünyanın en keriz insanı olduğumu anladım. Ne gerek vardı ki bağlanmaya? Değer mi hiç ya Şimdi onun yerine her haftasonu başkasını koyuyorum, çok mutluyum ve huzurluyum. İlk zamanlar acaba nerede? acaba ne yapıyor? diye düşünmekten kafayı yemiştim resmen. Daha geçeli çok olmadı ama atlattım valla. Hemde öyle böyle atlatma değil.