Tamam öyle olsun izin vermeyin. Benim vermediğim bi hizmeti verin.
Peki ama bir sorum var. Siz wordpress site kurarken neyi farklı yapıyosunuz? Eklentileri kurarken, tema kurarken, eklentilerin ayarlarını yaparken, dokümantasyondan tema ayarlarken neyi farklı yapıyorsunuz? Bunlar herkesin yapabileceği şeylerken, neden fiyatı 200 liralara çıkarayım? Ben demiyorum ki güvenliği ayarlayacağım, base64 kodlarını inceleyeceğim. Bunlar benim işim değil. Ben tema kuruyorum, ayar yapıyorum, optimizasyon yapıyorum bırakıyorum. Ben de zaman harcıyorum, ben de emek harcıyorum, ben de yıllardır tecrübe kazanıyorum. Artık bu işleri herkes yapabilir, milenyum nesli. 5-10 yıl sonra 2005'li çocuklar gelecek, onlar bu işi ilkokulda yapmayı öğrenecek. Ajanslara vs. gerek kalmayacak.
Ya hocam sen işine baksana, neden aldırış ediyosun ki? Gayet güzel konu açmışsın kulak asma devam et.
Yok taban yok tavan falan hepsi boş. Ticareti bilmeyen insanların bahaneleri bunlar. Ticarette fiyattan çok hizmet önemli, pazarlama önemli. Ben senin 50₺ye yaptığın işi 500₺ye yapar senden çok müşteri bulurum. Ya da 5 liraya indiririm hiç müşteri bulamam. Ticaret sadece satmak ya da almaktan ibaret değil.