Yeni güncelleme sonrası google'da gariplikler devam ediyor, toplu olarak bu urlleri txt dosyasına kaydedin, wm tools da url kaldır bölümünden topluca silebilirsiniz. Hata sayfaları artışı sıralamalarınıza olumsuz etki ediyor hemen müdahale etmenizde fayda var. Son 2 haftadır bizde binlerce link temizledik sizin örnekte verdiğiniz linklere benzeyen.
Hocam ben sana nerden geldiğini net şekilde söyleyim. Bu aralar Çinli arkadaşlarımız sağolsunlar python vb dillerle yazdıkları botlar vasıtasıyla wordpress sitelerin upload klasörlerini kontrol ediyorlar. Herhangi bir şekilde 777 kalan varsa oraya shell yükleyip mail sunucu olarak kullanıyorlar veya index basıyorlar. Bu istekleri yaparkende linki google üzerinden tespit edip geliyorlar. 2-3 sitem bu şekilde shell yediği için biliyorum. Anlayamadığım noktaysa bu istek yapılan adresleri google nasıl tespit ediyor ?
Dostum 777'de değil onlar 755 uploads kısımları ama anlamadım bu işi..O dediğin gibiyse işi gücü yokmu bu insanların ne zevk alıyorlar bu tarz şeylerle acaba sormak lazım onlara..