byaolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
infaz yasası gereği 2 yılın altında ise yatmazsınız.
net aldığınız cezayı söylerseniz size yatarınızı söyleyebilirim. geçmiş olsun.

2010 yılında xxxx sitenin birinde bir kızın ismi geçiyormuş. görüntü yok, bişey yok. ama sadece ismi geçiyor ve türkiyede tek o isim soyiism o insanda var diye dava açmış ve mahkeme açıldı. bu mahkemeden 5 yıl denetimli serbestlik aldım. ceza içeriği ise 6 ay 25 gün hapis cezası ve 3.750 TL civarında para cezası.

Daha sonra 2 yıl kadar sonra işe gittiğimiz aracın şoförü bir kıza bir kaç kere korna yapıyor. bu kız şikayetçi oluyor, arabada bulunan 5 kişi birden ceza alıyor. çünkü şikayetçi olurken arabadaki herkes ( " KORNA ÇALDI, DİL ÇIKARDI, EL SALLADI, LAF ATTI, ÖPÜCÜK ATTI " ) diyerek şikayetçi oluyor. abzürt bi durum.

neyse ben bu iki mahkememide yargıtaya yollamıştım, iki mahkememide yargıtay hakimi haklı bulmuş. bu 2inci olan mahkeme de hapis cezasının ertelenmesi vermiş ( 1-2 yıl uslu duracam galiba.) ama hapis cezasının para cezasına çevrilmemesine gibi bi sürü madde koymuş. neyse bu 2. mahkeme için sürem var, uslu durup kurtulacaz. ama birinci mahkeme maalesef patladı bu yüzden. şimdi hagb kararının bozulması adı altında dava açıldı. ceza içeriği ise 6 ay 25 gün hapis cezası ve 3.750 TL civarında para cezası.

Ben geçen gün avukata gittim, cinsel taciz olarak geçtiği için cezasının 4te 3ünü yatarsın dedi. bide üstüne dalga geçti atmosfer o kadar kötü değil korkma diyerek. sizin bahsettiğiniz yasa nedir? kurtuluş yolum yok gibi duruyor ama?