Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aaaah ah hocam ah. Şüphe şüphe ve yine şüphe... Maalesef karşındaki insan bir yanlış yaptıktan sonra, artık onun hep yanlış yapacağına inanıyorsun. Zaten sizleri ve bizleri içten bitiren durum da bu oluyor. Misal şuan ilişki yaşayan insanlara baktığımız zaman, aşırı kıskançlık seviyesi içte biriken güvensizliğin asıl sebebidir. Yani sevdiğiniz kız, bir erkekle samimi konuştuğunda ve siz bunu bir kere yakaladığınızda, her ne kadar ona güvenmek isteseniz de bu mümkün olmuyor. Bir erkeğe selam verse bile veya selam yazsa bile, ondan hep şüphe duymaya başlıyorsunuz. Psikolojik destek almanızı elbette her zaman için doğru bulurum. Birşey kaybetmezsiniz ve derdinizi anlatarak bir çözüm bulmaya çalışırsınız. Fazla kafanızı takmayın önünüze bakın. Saygılar sevgiler
Ya hocam ben dertleşcek birini aramıyorum öyle bişey değil.Kız beni aldattı ve aldattığı kişi yakın arkadaşım ayrıca,serseri bi tip bi kızı kaptınmı bişey yaşamadan bırakmaz.Kızla ilerisini düşünüyodum sonra dedimki ulan ciddi düşündüğüm insana o arkadaş neler yapmıştır.Aklıma kazındı bi kere şuan kızla ilgili bişey düşünmediğim halde en ufak şeyde aklıma geliyo,özlüyormuyum evet orası ayrı ama can sıkıcı dereceye geldi şimdi kimle konuşuyodur,kimle neler yapıyodur.Kızın benle bi bağlantısı kalmadı ama beynimden silemiyorum.

SonFlex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum çok düşünüyorsun onu, kafanı başka şeylerle yor. Ondan başka düşünecek birşeyin yok mu senin? Mesela geleceğin? Kariyerin? Bunları düşün gelip geçici şeyler flört taaki evlenene kadar.
Keşke olsa aklımda kendi işimi kurmak var,çok plan projem var ama aklımdan gitsede belli bi süre sonra tekrar aklıma bişey vasıtasıyla geliyo eve sabun aldım,parfümü gibi kokuyo aklımageliyo attım sabunu paranoyak oldum iyice.