Salimcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cloud almak için kart bilgilerinizi girmeniz ve onaylamaniz gerekiyor. Kişi yükselt butonuna basarsa gunde 3-4 kez parayi direkt olarak cekmeyi deneyecektir. açıkçası satmak demek patlamayı bekleyen bomba diyebilirim
Whisperr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1: Bildiğim kadarıyla ekran kartı yok ama istersen ekran kartı ekleyebiliyorsun ama fiyatı çok arttırıyor.(aylık 750 usd civarı oluyor fiyat) oyun oynamak çokta mümkün değil ama oyun sunucusu kurabilirsin.

2: Bu konuda çok bilgim yok ama sizin adınıza kartla alındığı için ve şikayet durumun da sizi etkileyebilir.

3: Ben kimlik onayı şimdiye kadar yapmadım bir problemde yaşamadım kapanma falanda yok.
Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
• Ekran kartsız açılıyor her firmada olduğu gibi. Ekran kartlı sunucu da açabilirsiniz fakat krediniz daha hızlı tükenecektir.
• ---
• Kimlik onayı var mı bilmiyorum ama bir çok hesap kullandım hiç birinde kimlik onayı vs. denk gelmedim. Hesabın kapanmaması için farklı ip ve sanal kart kullanın
ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Ekran kartı yok. Koysan da oyun oynayamazsın, yani uzaktan bağlantı ile oyun oynamaktan zevk alamazsın. Paket kaybı çok olur.
- Kayıt olurken kredi kartı tanımlıyorsun. Free kredin bittikten sonra kredi kartından devam ediyor.
- Bu da kredi kartı sahibini sorumlu kılıyor.
- Kimlik muhabbetini hiç duymadım.
Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi bittikten sonra kayıtlı karttan para çekmez, faturalandırma kapatılır ve kullanıcı isterse yükseltme yapar.
ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
++++ onu demeye çalıştım hocam
Ekran kartlı sunucuyu 300$ gibi bir krediyle almak mümkün mü gününün kısalacağı vs. sorun değil