az önce yazdım, host/domain/tema gibi şeylerin ücreti dahil değil. müşteri veriyor onları, ben sadece kurulum yapıyorum. konuda da bunların dahil olmadığı yazıyor.
paket fiyatını 1000 lira yapıp, içine domain + hosting + tema + birkaç eklenti ekleyip yine 50tl kar edebilirim. ben sadece bunları dahil etmiyorum. ben kurulumla uğraşıyorum.
çok merak ettim hocam hosint domaini dahil edip birkaç eklenti dahil edip nasıl 950 liraya maal ediyosunuz? kendim hosting işiyle uğraşıyorum en pahalı paket 69 lira 1500 mb disk alanı vs veriyorum küçük bir paket değil yani. domain zaten registerler belirliyor fiyatı .com uzantısı 71 lira yani toplamda domain ve hosting 120 lira tutuyor. ayrıca hazır siteleride 350 liraya satıyorum kurulum vs işlerini halledip. cidden siz nasıl yapıyosunuzda 50 lira kar ediyosunuz merak ettim. ya işçiliğiniz çok çok üst düzey ki ozamanda fiyat yükselir yada bi yerde hata yapıyosunuz. tabi sonucta serbest piyasa siz bilirsiniz. herkesin kendi fiyatı siz emeğinizi 50 lira görüyosunuzdur ben daha pahalı goruyorum