Serbest piyasa taban fiyat falan uygulanamaz da adamın ederi 50 lira sen kendini niye kiyasliyorsun ki yoksa sende 50 liralık işi 100 liraya mı yapmaya çalışıyorsun 😂
Adamın vergisi yok, ofis yok, evde coluk çocuk yok, anasının babasının evinde kalıyor kira yok, elektirik su yok yokta yok. 50 lira alsa gezme parası çıkıyor masraf yok 😂 (Sözüm meclisten dışarı kimse almasın üstüne yada alın farketmez 😂 )
Benim sadece anlamadığım tema ücreti hosting domain ücreti kisaca maliyet belli iken bu adamlar nasil yapıyor 😂
Neyse alan razı, veren razı forumda hobi olarak takılmaya devam 😂
az önce yazdım, host/domain/tema gibi şeylerin ücreti dahil değil. müşteri veriyor onları, ben sadece kurulum yapıyorum. konuda da bunların dahil olmadığı yazıyor.
yok hocam siz değilsiniz yapan kişiyi biliyorum birkaç kişi var hatta. dediğim arkadas hostingi kendi sağlıyormus. tabi bence sizin 50 liraya da ucuz sonucta hazır siteler bile en azından 200 civarı eder ama siz bilirsiniz tabiki
paket fiyatını 1000 lira yapıp, içine domain + hosting + tema + birkaç eklenti ekleyip yine 50tl kar edebilirim. ben sadece bunları dahil etmiyorum. ben kurulumla uğraşıyorum.