EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sektörde böyle insanlar var maalesef. Soylarının da pek tükeneceğini sanmıyorum..
Kesinlikle.

range adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yaptığım işin değerini öyle belirledim. Taban fiyatı belirlemek saçma, bir piyasanın serbest olması gerek. Taban fiyatı koyarlarsa tabandan satarım. Hiçbir şey değişmez. Alacak kişi en ucuzunu seçer. 200 ypasanız taban fiyatını , 500e satan adamı değil yine 200'ü seçerler.

Her konuda herkes abisini savunuyor. Ben 50 liraya değil de 150ye yapsam yine 500 liralık adam için piyasayı düşürmez miyim?
Olması gereken serbest piyasa.
Bu konu sadece sana dayalı olarak açılmadı , fakat bir müşteri gelip benim yıllarca verdiğim emeğe fiyat verince gelip 50 tlye de yapan var dediğinde benim sinirlerim alt üst olur.Sen sürümden kazanmak istiyorsun bu serbest piyasa değil yaptığın sadece insanların emeklerini hiçe saymak.Kusura bakma , bizim emeğimiz zamanımız kıymetli sizin gibi insanların cebimize giren parayı öldürmenize izin vermeyiz.

50 tl ye hizmet alan yada xx rakamlarla hizmet alan müşterileri görüyoruz şikayet konularında hiç sorun değil bizim için ama anlayana..