Merhaba arkadaşlar bugün sizler için android oyun işlerinden anlayan arkadaşlar için aklımda ki oyun fikrini açıklayacağım. Neden açıklıyorsun sen yapmıyorsun diyen arkadaşlar için cevabim şu; Benim bir unity vs ekibim yok bu sebeple oluşturduğum proje de sadece aklımda duruyor, ben yapamıyorsam başka bir kardeşim yapsın boşuna durmasın. Her neyse proje tamamen gerçek yaşamın sanala vurması gibi bir şey çok detaylandırmadan anlatacağım detaylarını projeyi ben yaparım diyen arkadaşa vereceğim. herkes aynı projeyi yapıp çorba etmesin.

Oyun projesi hakkında bilgi

Oyun 2 ırk arasında geçiyor iyiler - kötüler (bunu çeşitlendirebilirsiniz türkler yunanlar gibi )
Her ulusun belli bir haritası var ayrıca ortak kullanılan haritaları da olacak her ulus kendi haritalarında exp kasarken her 15 dk da bir ortak haritaya (savaş anı yada savaş zamanı gibi bir isim verebilirsiniz) iki ırk belli leveller arası savaşıyorlar. haftada 2 gün ulus istilası oluyor. (mesela Perşembe 20-23 - Cumartesi 20-23 arası gibi) ırklar her ayın 25 inden 1 ine kadar kendi ulus başkanlarını seçiyorlar. oyundaki kullanılan para akışından %90 ı oyun kurucusuna %10 u da başkana aktarılıyor ulus vergisi adı altında. başkan da yolsuzluk yapmaz ulusuna harcarsa ulus savaşlarında ulusunun savaş kazanması babında kullanıyor bu parayı her ayın 1 inde başkanın yaptıkları sıfırlanıyor ve yeni başkan yine ulus vergileri ile ulusuna katkıda bulunuyor. ayrıca başkan ulus savaşlarında komutanlık yaparak ulusunu yönetme şansı elde ediyor.

NOT: Ana fikir ve oyunun işleyişi hakkında ufak bir bilgi verdim. aklımdaki proje bu ve gerçekten projeye inanan arkadaşlara her türlü yardımcı olurum. ayrıca hiç bir ücret ortaklık % hisse gibi taleplerim yok. Dünyayı kasıp kavuracak bir oyunda bizden çıksın istiyorum. android ios platformlarda olması şart değil pc platformlarında da olabilir. karar yapacak arkadaşların kararı.