Herolder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takip edeceğim, inşallah kısa zamanda başarıya ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, ilk meyvelerimizi aldık yavaştan Rabbim kısmet ederse daha iyi bir şekilde sürdürmeye devam edeceğim.

Orcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest'te sanırım aynı anda en fazla 9 kişiye mesaj göndermeye izin veriyor. Gruplar halinde mi mesaj gönderdiniz, merak ettim.
---
@EMSAL; Başarılar dilerim.
Bu arada daha önce başka bir konuda yazılmıştı sanırım, hatırlatayım.

pingroupie.com diye bir site var ve birden fazla kişinin katkı yapabildiği boardlar bulabiliyorsunuz. Tabii ki direkt olarak paylaşım yapamıyorsunuz, bazılarının katı kuralları var bazılarınınki ise daha esnek. Kategori, katılımcı sayısı, takipçi sayısı, başlık gibi kriterlere göre arama yapabilirsiniz. "description" yazısının üstüne geldiğinizde ilgili board ile ilgili bilgi/katılım şartları vs. yazıyor. İster board sahibine, ister -varsa- email adreslerine mesaj göndererek şansınızı deneyebilirsiniz. Ben bugün kendi sitemle direkt alakalı 100K+ takipçisi olan 10 civarı board buldum ve Pinterest üzerinden hepsine tek tek mesaj atıp ilgili gördüğüm bazı içerikleri pinlemelerini rica ettim. Çok umutlu değilim ama bir ya da iki tanesi bile birkaç içeriğimi paylaşsa yine de oldukça kârlı olur benim için. Biraz zaman ayırıp en azından denenebilir diye düşünüyorum. Umarım işinize yarar.
Merhabalar hocam gruptan kastımız 4-5 arkadaş bir grup oluşturup beyin fırtınası yapmak istedik. Fakat işi ticarete döken arkadaşlar ortaya çıkınca ben daha fazla grupta kalmak istemeyip çıktım. Normal düzenek üzerinden gidiyorum, ek olarak verdiğiniz bu ender bilgiler içinde teşekkür ederim hocam.

cadaveria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@emsal yolun açık olsun bende katılmak isterim.
Allah razı olsun hocam, vallahi grup amacını aşınca ben çıktım gruptan bireysel olarak hareket ediyorum merak ettiğin birşey olursa yardımcı olurum. Amaç "ücretsiz bilgi paylaşımı"