Merhabalar,
Ben WordPress Development üzerine uzun süredir iş yapıyorum. Konumu
buradan görebilirsiniz. Yeteri kadar müşteri işim var ve artık kendi tema portföyümü oluşturmak istiyorum bunun için;
Tasarımcı:
Birden fazla web tasarım referansı gösterebilecek. Mümkünse behance profili olan birisini arıyorum. Themeforest temalarını yakından takip ediyor olması çok daha iyi olur.
Frontend:
HTML, CSS, JS gibi konularda problem yaşamaması bunun yanısıra SASS, Grunt & Gulp & Webpack gibi teknolojileri kullanıyor olması gerekmektedir. Tüm crossbrowser & resolution testlerini sıkıntısız yapabilecek hataları bize söyletmeden giderebilecek bir frontend developer arıyorum.
Onlarca sıfırdan WordPress teması yaptım. Backend kısmında türkiyedeki mevcut temalardan çok daha iyi temalar yapabileceğimizi biliyorum. 2 Alanda da işinin ustası olan kişiler olursa daha profesyonel temalar çıkacaktır. Farklı tekliflerinizide değerlendirebiliriz.
info@cagdasdag.com Not:Frontendini de ben geliştirebilirim ancak uzun süreceği ve bir frontendci kadar yakın takip etmediğim için Frontend developer olması daha iyi olacaktır. Ancak yinede kodlarınız incelenecektir.