Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır ufak bir yardım kampanyası başlatmayı planlıyordum nasip bugüneymiş.
Çekiliş ile kazanan
3 arkadaşa profesyonel konu tasarımı hazırlayacağım.
Hem referans genişletmek için güzel olur diye düşündüm hem de güzel bir sosyal yardımlaşmaya el atmış oluruz.
Çekiliş İçin Katılım Şartı
Lösev, Mehmetçik Vakfı ya da Tema Vakfı'na en az 10 TL'lik bir bağış yapmak. Üst limit yoktur kimin gönlünden ne koparsa. Herhangi bir vakfa bağış yapılması kafidir. Başka şart koşmuyorum. Bağış yaptıktan sonra dekontu konu altına ekleyebilirsiniz.
Çekiliş Tarihi
01.09.2018 gecesi 23:59'a kadardır. Ertesi gün gün içerisinde çekiliş yapılıp kazananlar açıklanacaktır.
Çekilişi kazanan arkadaşlara çekilişten sonraki 3 gün içerisinde tasarımları teslim edilecektir.
Konu tasarımına ihtiyacın olsun ya da olmasın. Neredeyse 1 paket sigara parası ile eş değer miktarı yardıma tedavi olmayı bekleyen hastalara, ülken için kendini feda edenlerin ailesine ya da ülken için dikilecek bir fidana harcayabilirsin. Kazanırsan hakkını ister satarsın ister hediye edersin

Sadaka niyetine düşünün.
Hz.Peygamber, "Hangi sadaka en faziletlidir?"
diye sorulunca şöyle demiştir : "Malı az olanın
gücüne göre verdiği (sadaka!)" (Dârimî,Salât,135)
Güzel R10 üyelerinin bu duruma kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Allah utandırmasın.