arkadaslar merhaba uzun zamandir aklimda olan bir konuya cozum.bulmak istiyorum. internetde baya arastirma yaptim.ancak net bir bilgi edinemedim piyasada cogu site google driver yan disck turbobit mail.ru gibi sitelere upload yapip sitelerinde paylasim yapiyorlar . ancak bazi daha prof.. sitelerde indirme linkleri ftp.site.com/film.mkv. bu sekilde veeiliyor dolayisiyla insanlar turbobit gibi sitelerden ozel uyelik almak zorunda kalmiyorlar . ftp sunucusuna upload eden kisiler bu sistemi naail kuruyorlar ozel fiziksel yurt disi lokosyonlu sunucu mu kiraliyorlar bilemiyorum ???ikinci dikkatimi ceken sey ise torrent dosyasi paylasmalari malum torrent dosyalari seed edildikce inme islemi yapiyor . cok buyuk sitelerden torrent dosyalarini aliyorlar desem aninda banliyorlar "denedim" bununda farkli bi yontemi varmi kendi torrent dosyamizi olusturup indirme sitesinde dagitsak seed olmadan naail indirme saglariz . bunlarla ilgili gerekirse ucrerli bilgilendirme saglicak arkadaslar varsa bekliyorum saygilar
arkadaslar bilgisi olan yokmu