26.08.2018
Bugün sadece 1 içerik girdim ve 1 içeriği de yarın için zamanladım. Ayrıca yeni bir içerik hazırlamaktayım. Şuan 3te 1'ini hazırladım 1200 kelime civarı oldu. Tamamının 2500-3000 kelime olacağını düşünmekteyim.
Uzun içerik hazırlayarak aslında amacım kaliteli içerikler oluşturmak. Kaalite varsa trafik zamanla olacaktır diye düşünüyorum .
Şuan için pek bir trafik kaynağı yok. Alexa da sıralamaya giremedim henüz.
İlginç bir şekilde hedeflediğim keywordde henüz ilk 500 içerisinde yokum googlede fakat 2 içeriğim istediğim kelimelerde 1. ve 3. sırada geliyor. 3 sırada gelen kelime aslında gayet zor bir kelime.
Bundan sonra hergün 1er içerik girip 4-5 günde birde çok kalite olan 1 içerik girmeye çalışacağım.
Facebook ve pinterest hesabı açtım site için. Gönderileri oralardan paylaşmaktayım.
List category posts eklentisini kurdum ve istediğim keyword için bir konu oluşturup o konuyu bir kategorimin indexi gibi yaptım. İlerleyen zamanlarda sonuç alacağımı umuyorum. Ayrıca kullanıcılar açısından büyük kolaylık sağlayacağına eminim.
Table of Contents Plus eklentisi ile özellikle uzun yani 1000+ kelime konularımda içindekiler benzeri bir bölüm oluşturuyorum. Okunma açısından daha rahat olacağından şüphen yok.

Konuyu bundan sonrasında haftalık olarak güncelleyeceğim.