Başlık çok saçma ama iş teklifi gerçeğinde gerçegi...
Dün tatil dönüşü dedim hanım köyüne de gidip bir bayram sonrası el öpelim diye Tekirdağ'a geldim ve biraz vakit geçtikten sonra uyudum.. Telefonu sessize almayı unutmuşum.Telefonun sesiyle uyandım...
İlgili haysiyetsiz Çetinkaya Ajans üzerinden telefonuma ulaştığını, sahibinden ilanlarını çekecegini, googlea reklam vereceğini sitesine gelenler sahibinden ilanlarına tıklayacağını kendi hesabıymış gibi giriş yapacagını ve giriş bilgileri mail,kullanıcı adı ve şifresinin bunun hesabına düşmesi gerektiğini karşıdaki insanların bilgilerini kopyalamak istedigini filan söyledi..Anlamadım dedim uyku sersemliğine.tekrar etti Laan yürü git dedim telefonu yüzüne kapattım..

Bir ara facebook giriş scripti ile face sahiplerine aynı yöntem yapılıyordu.adam sahibinden sitesinin kullanıcı bilgilerini kopyalamak istiyor... Normalde ses kaydı tutuyortum ama ilgili arkadaşın ses kaydı ve telefon bilgisine telefonumdan ulaşamadım...

Böyle yaparak kullanıcıların hazır bilgileri/hesaplarıyla sahibinden üzerinden d*landırıcılık mı yapmak istiyor bu zat?
Sizinde buna benzer script istekleri oluyor mu