Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi R10 içerisinde uzun süredir içerik üretimi yapmaktayım. Kazancımı biraz oradan, biraz da kendi blog sitelerimden sağlıyorum.
Geçtiğimiz günlerde hem araştırmalarımdan oluşan hem de kendi derlediğim liste ile harmanladığım devasa bir backlink arşivini sizlere sunuyorum. Arşiv içerisinde 10.000'den fazla, yorum dahilinde otomatik onay ve backlink alabileceğiniz site bulunmakta.
Bu siteler arasında .EDU ve .GOV siteler de çokça mevcut.
Backlink mefhumuna herkesin bakışı ayrı, kimisi "sitemin kategori bazlı ilgi alanları olan sitelerden backlink almayı tercih ederim" der, kimisi de; büyük bir ağ kurmanın Google gözünde hâlâ büyük bir artı olduğunu belirtir; bilemem. Bu listeyi ara ara faydalanmak için elimde tutuyor, arada sitelerime imleme gerçekleştiriyorum. Özellikle .EDU ve .GOV linklerin zamanla epey faydasını gördüm.
Kısaca, bu backlink arşivini satışa sunuyorum.
Liste boyunca DA ve PA değerlerine elbette bakamadım, ancak gözüme çarpan ve eklediğim .EDU ve .GOV ve normal uzantıdaki sitelerden, genel ortalamanın "35-90" arasında olduğunu belirtebiliyorum.
Size SEO hizmet paketi adı altında büyük yükselişler vadedemiyorum, kusura bakmayın; sizlere yalnızca binlerce site içeren bir liste sunuyorum ve ayıklamak size kalıyor. Otomatik onay için ayıklamanıza lüzum yok, sitelerin %90'ı çalışıyor ve tamamından yorumu atar atmaz direkt link alabiliyorsunuz, gözünüzde değer kriterini belirleyin ve kendinizce değerlileri ayırın yeter. Belki programcı arkadaşlarımız güzel bir otomasyonla, bu siteleri ayıklayarak değerlileri bulabilir, satışa çıkarabilir, backlink paketi hazırlayabilir; belki webmaster arkadaşlarımız zamanla sitesinin tanıtımı adına kullanabilir benim yaptığım gibi, bilemeyeceğim.
Dileyen arkadaşlara referans iletimi olarak 10 adet link göndereceğim, uzantıları .EDU & .GOV ve diğer uzantılar şeklinde ilerleyecek.
Backlink listesini satın almak isteyenler için fiyatım 250 TL'dir.
Pek az kişiye satmayı planlıyorum.
Sevgiler.
10 adet linki Ö.M olarak gönderebilir misiniz hocam?