Yanlış anlamayın ancak firmayı itham ettirmek yerine sosyal medya üzerinde çürüdüğünüzü düşünüyor ve birer birer devredip kapatıyorsunuz. Bunu anlayamıyorum.

Sektörde dolar bazlı bir problem vs'de yok, öyle olsa bizlerde etkilendirdik. Mağduriyet yaşatmanın bir açıklaması olamaz. Sektördaşlarımdan bu devir işlerine gireceklerse hiç sektöre girmemelerini rica etmek zorundayım.

Takdir ettiğimi sektördaşlarım varken bu şekilde birer birer kendilerine eritenlere ise tek lafım, bir işi bir defa yapın lütfen. Şuanda uzaklaştıysanız bir daha sektöre dönmeyin çünkü hep firmaların adı değişiyor. Yeniden giriyorsunuz 3-5 yıl sonra bunun nedeni sektörde para olmasımı anlayamadım.

Bizlere müşteri geliyor mağdur edilmiş, denilen cümle şu ya mağdur oldum kardeşim 1 yıl 2 yıl ödeme yaptım cebimde beş kuruş para kalmadı ama almak zorundayım paramdıa geri alamadım. Paket 200 tl ise 70 den almak istiyor hani bizi karşılamıyor ama sizin mağduriyet ettiğiniz müşteriler kadar bizde müşteri kazanabilmek için mağdur oluyoruz sektörsel düşüşden dolayı. Bizm verdiğimiz 5 dakika destek bile müşteri gözünde büyük bir kavram onları alamadıkları firma dahil oluyor. Böyle yaparak sektörüde bitirdiniz, kullanıcının cebinde para kalmadıkça fiyatlarda düşüyor. Buna bütün sektördaşlarım katılır yani.