Yeni bir ipden yeni bir isimle yeni bir kredi kartıyla hesap açın. Sorun olmayacaktır. Bir yıldan fazladır kullanıyorum bu şekilde.
Google hesap kapatmaları durduk yere olmuyor. Uygulama askıya alınması biraz editörün keyfine kalmış olabilir fakat hesap kapatılması kesindir ve geri açmanız imkansıza yakın bir durumdur. Benim hesabım spam uygulamadan dolayı kapatılmıştı. Spam dedikleri de 7 ay önce test amacıyla yüklediğim ve yayınladıktan 2 saat sonra da yayından kaldırdığım bir instagram takipçi uygulamasıydı. Adamlara kaç kere mail attım, uygulama yayında bile değil, yayında olmayan bir uygulama ile nasıl kullanıcıların şifre bilgisini çalabilir diye oralı bile olmadılar. Yerli ve yabancı kaynaklardan bu konuyu çok fazla araştırdım. Hesabı kapatıldıktan sonra açmayı başaran sadece bir tane numunelik insan bulabildim. Bunu da 2 yıl süren yoğun mailleşmeler sonucu ancak başarabilmiş. Yani kapatılan hesabı geri açmak hayalden fazlası deği.
Kısaca hesabınızın kapatılmasını istemiyorsanız politikaları en ince ayrıntısına kadar uygulayacaksınız. Bugün başınızı ağrıtmayan, rahatlıkla yükleyip ehehehe google'ı atlattım yayınladım uygulamamı diyerek sevindiğiniz uygulamanız belki 3 ay belki 9 belki 2 yıl sonra mutlaka google tarafından fark edilecek ve gereken yapılacaktır. benim yayında bile olmayan uygulama için çıkıp 7 ay sonra hesabı kapatan google, sizin yayında olan uygulamanız için ne yapar siz düşünün