Outlook yani hotmail belirli süre arayla hesaba tekrar giriş yapılması için güvenlik amaçlı uyarı gönderiyor ayarları düzenle tıklayıp şifrenizi girdiğinizde ortalama 3-6 ay sonra tekrar yine soracaktır. Yani hesap hala aynı kişinin elinde mi değil mi amaç bu.