Turgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TV ile aram yoktur ve bu durumdan haberim yok ama sektörde ki tanıdıklarım ile olan sohbetlerimde daha bir çok türkiye genelinde isim yapmış firmanın daha fazla işe el atmayacağını ve ara vererek bu şartlar altında daha fazla iş yapmayacağını, daha ufak olan bir çoğunun da battığını duyuyorum.

Bu sektörün tamamen bittiğini söylemek mümkün değil ama büyük projelerin azalacağını hatta duraklayacaklarını görebilirsiniz. Elbet yine yapan yapacaktır ama fiyatları da orta kesime bile fazla gelecektir diye düşünüyorum.

Konuyu çokta dağıtmadan,
Ben resimlere bayıldım. Hatta tutup araştırdım ve eğer fiyatları İstanbul ortalamasına göre uygun satılmaz ise alanların pişmanlıklarını ön görmek çokta zor değil. Fakat yapılara bittim ben

EK OLARAK; Ali ağaoğlu zaten iflas etmez. Doğru haber bence. Araba koleksiyonundan 3 tanesini satışa çıkartsa kendini düze çıkartır Sadece sektörde yavaşlayacaktır zannımca.
İflas eden Ali ağaoğlu değil hocam şirket Niye arabalarını satsın adam şirket için. Bırakır gider. Gelecek pek parlak değil bunu görenler zaten satıp satıp gittiler.

Tabii tamamen asparagas da olabilir. Fakat ben tekrardan, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.