neden kuaförünüze soruyorsunuz ki saçlı deri alanında uzman birisi mi ? berberlerin çoğu saç bakımı hakkında bilgi sahibi bile değilken tavsiye edeceği herhangi bir yöntem daha da kötü bir sonuç verebilir kaldı ki genetikse zaten çaresi yok en fazla dökülmeyi geciktiren ürünler kullanırsınız (linkteki ürün gibi) ayrıca şu ana kadar sabunla yıka düzelir diyeninden tutunda şu duayı okuyun kafanızı her gün 5 dakika sıcak suya sokun diyen berberler bile gördüm bu işin en sağlıklı yöntemi saçlı deri uzmanına gözükmek (dermatoloji,cildiye) kan değerlerinizi ölçüp ona göre vereceği tedavi yöntemleri olabilir eğer genetik olmadığını düşünüyorsanız, ki bu genetik sizinle de başlayabilir çıkan kan değerleri aralığı olması gerekenin dışındaysa yani örnek veriyorum vücudunuz demir depolamıyorsa ya da biotin eksikliği varsa doktorunuzun tavsiye ettiği doğrultuda ürünleri kullanmak daha mantıklı olur.Bana kalırsa buradan tavsiye,öneri ya da yardım beklemek yerine en kısa zamanda bi doktora görünün yoksa şu ürünü kullandım faydasını gördüm diyerek kullanacağınız ürünler siz de daha farklı sonuçlar verebilir ben 100% dökülmeyi durduran ürünleri kafada saç bırakmadığını biliyorum bazıları farklı tepki veriyor.