Dediğiniz eklentide öyle bir kısım alan göremedim dostum.sadece paragraf girebiliyoruz.
Ben ise 200 kelimede 2 250 kelime ve üstünde 3 reklam çıkacak bir eklenti aramaktayım.
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım öyleyse. Ad Inserter paneline girin. Eklemek istediğiniz reklam kodlarını Block 1, Block 2 ve Block 3 kısımlarına ekleyin.
- Daha sonra ilk gözükmesini istediğiniz reklamın yerine karar verin. Yazı öncesi, paragraf öncesi artık hangisiyse.
- Ardından ikinci reklamın yerine karar verin. Söylediklerinizden anladığım kadarıyla belirli kelime sonrasında gözükmesini istiyorsunuz. Bunun için "Automatic Insertion" seçeneğinde "After Paragraph" olanı seçin.
- Daha sonra karşınıza "Paragraphs" gibi seçenekler çıkacak. Burada "that have been ... and ..." şeklinde bir alan göreceksiniz. İkinci reklam için, ikinci boşluğa 250 yazın. Bu reklamın 250 kelime içeren içeriklerde gözükmesini sağlar.
- Üçüncü reklam için yeni bir bloka reklam kodunu ekleyerek 2. adımı tekrarlayın ama "that have been ... and ..." seçeneğinde ilk boşluğa ise 350 yazın. Bu reklamın 350 kelimeden sonra gözükmesini sağlar.
Böylece, ilk reklam belirlediğiniz kısımda. İkinci reklam 250 kelimeden önce belirlediğiniz kısımda. Üçüncü reklam ise 350 kelimeden sonra belirlediğiniz kısımda çıkmış olur.
Ancak bu uzun ve hesaplama gerektiren bir yöntem. Bunun yerine paragrafları kullanmalısınız. Örneğin, bir bloka reklam kodunu ekledikten sonra "After Paragraph" seçeneğini seçip "Count" alanına 1, 10, 20 yazabilirsiniz. Böylece reklam 1., 10. ve 20. paragraftan sonra gözükmüş olur. Eğer 10. veya 20. paragraf yoksa reklam gözükmez.