Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi siz yepyeni bir oyunu getirmiyorsunuz. Eski bir oyunu Türkiye'de güncel olarak yayınlamak istiyorsunuz.
İkincisi firma iflas etti diye marka değeri iflas etmez.
Üçüncüsü oyun zaten eski, bu eski oyunu güncel rakiplerinize yarış haline getirecek yazılım ekibiniz var mı? Oyunun dosyaları zaten sızdırılmış. Yarın birisi size rakip olabilir veya açık bulup sizin tüm emeğinizi de araya verebilir.

(Ç)alıntı yazılım ile okyanus da fırtına göze alınmaz.
Üstad öncelikle merhaba yorumunuza cevap vereyim sırası ile
1. Oyun zaten söylediğimiz üzere daha önce var olan bir oyun, biz oyunu yeni olarak lanse etmiyoruz zaten, biz Türkiye'de hiç tanınmayan bir oyun olduğu için Türkiye'ye yeni bir oyun getirmiş olalım istiyoruz.
2. Oyunun hakları ile ilgili çok detaylı araştırma yaptık ve bilgi sahibiyiz burada da sıkıntımız yok neye dayanarak söylüyorum onuda izah edeyim yayınlama lisansını satın alacağımız muhattap bile yok (sanırım yeterli bi cevap)
3. Oyun eski ve grafik olarak anime tarzında, grafikler hd yapılarak ve modelleme değişerek oyuna daha da iyi bir hal aldırabiliriz. Keza bunu yapmadık bu şekildede bir yol alabiliriz.
Esas meseleye gelelim oyunun dosyalarını ilk deşifre eden kişilerden biriyim 5-6 kişilik bir ekiple bunu başardık diğer arkadaşların hepsi yabancı tek Türk benim içimizden biri hainlik edip dosyaları piyasaya sattı ve malesef bu yurt dışında bi çok private olarak yayıldı lakin herkes bunu hakkıyla geliştiremiyor çünkü oyunu yazan kişiler resmen deşifre olmasın diye bir çalışma yapmışlar. Farz edelimki birileri dosyaları ele geçirdi, hatta ben elimle vereyim dosyaları sorun değil bunu geliştirmek için bi 10 seneyi yok etmesi hayatından silmesi lazım varsa böyle biride başım üstünde yeri var bir diğer konuyada açıklık getireyim bu oyunun açıklarını biz bulup oyunu hacklemekten firmayı pes ettirmiş ve oyuna resmi kapanış verdirmiş bulunmaktayız kendi dosyalarımız içinde tüm açıkları kapattık en azından bu bilgiyle biz bile bulamıyoruz .
(Ç)alıntı yazılım ile okyanus da fırtına göze alınmaz. demişiniz doğrudur saygı duyuyorum ama dosyaların yayım hakkını satın alacağımız bir merci yok ve yarısından fazlasını bizzat kodladık yazılım ekibi olarakta diğer ekip için gerekli olacak şartlarıda yeniden kurabilmek için tanıtıcı forumu açmış buunmaktayım bir kitle oluşturabilirsek hep birlikte bu işi başarağız diye düşünüyorum ve diliyorum.

Yorumunuz için samimiyetle teşekkür ederim çünkü her eleştiri bizim için bir dikkat ve düşünce unsuru olacaktır

umutacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun ekibine beni de dahil edebilirsiniz.. WhatsApp yada bip grubu kursaniz iletişim için ekleyebilirsiniz..5434080000
Hocam öncelikle merhaba tabiki birlikte çalışacağımız kişilere ihtiyacımız var forumumuza üye olup oradanda yazabilirsiniz yada whatsapp üzerinden detaylı konusabiliriz