hocam aradığınız türdeki eleman özellikleri es geçmeden yazmısınız. Eleman bu işleri yaparsa vereceğiniz şartları neden yazmadınız onu çözemedim.]
Sizi rahatsiz eden nedir ? İş veren benim işinize geliyorsa çalışırsın gelmiyorsa çalışmazsınız 2-2,5k ucret düşünüyorum rahatsiz mi ediyor bu durum sizi isci haklari kurumu felan misiniz ?
asgari ucret veya bir tık ustudur ucret. beklenen amerika, ucret uganda olmus...
Yas ilerledikce maas takintisi artiyor sanirim Gokhan07 gibi ? Sigorta hesaplamaya devam edebilirsiniz musade ederseniz is yapacak arkadas ariyoruz fazla kalabalik yapmayalim.
gözde büyütülecek bir ilan değil, aslında ilanın özeti photoshop bilen, seo uyumlu makale yazabilen, iş disiplinine sahip personel aranmaktadır. İlanlardaki resmi dil sanırım gözünüzü korkutuyor. Kullanıcının ilanda bahsetmiş olduklarının bir çoğu zaten forumda editör paketleri sunanların bile sunmış olduğu hizmetler. Kişiyi tanımam ama yapılan yorumlarınadil olmadığını düşündüğüm için fikrimi belirtmek istedim
Kesinlikle durum bundan ibarettir, arkadaslarin kisisel tatminsizlikleri hat safhada oldugu icin lakırdı yapıyorlar. Standart seo makale yazan eleman arıyorum dert bu çalışmak isteyenler ulaşabilir.
Fazla bos laflara gerek yok kimse de kendini hak savunucu gibi gormesin piyasada kimin ne aldigini biliyoruz ki burada is ariyorsunuz... gorus beyan edilenleri sikayet ederim.