otzidemajour adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beni ilgilendirmiyor. konu sahibi de demiş bak, kefil falan istemiyorum diye. adam öneri istiyor, ben bildiğim en iyi adamı önerdim. sen de kendininkini öner geç. bana ne kardeşim seni dolandırdıysa, senin yazılımına açık bıraktıysa. ben tayfun'un avukatı değilim ne halt yediği beni ilgilendirmiyor. kendi işinize bakmayı bi' öğrenemediniz. 2 gündür senin gibi 3-4 tane adamla tartışıyorum. bıktım be. freelancer yazılımcı arayıp düşük fiyattan işi kapatmaya çalışırsınız. yazılımcı el mahkum *** gardiyan paraya ihtiyaç olduğundan kabul eder, sonra orası eksik, yok buradan neden roket fırlamıyor, bu site niye uçmuyor, butonu 3cm sağa çekelim, bu botunu bu tarafa alalım, navbarın rengi hosuma gitmedi vs. vs. ayrıca siparişi kaç yılında verdin hocam sen tayfuna? 2010 falan mı? PDO çıktığından beri sql injection diye bir şey kalmadı php'de.

tayfuna da sana da başlayacam yazmaz olaydım lanet konuya.
Ben tayfuna php işi vermedim. Back-end işlemlerimi kendim yapıyorum zaten. CSS işi verdim. Ben düşük fiyatlı iş yaptırmaya çalışmadım hiç bir zaman. Yazılımcı kaç paraya kabul ettiği önemli değil, kabul etmişse seve seve yapacak. Ne yani bilgiliyim diye şov yapıp pdo yokken sql açığını kapatamaması normal mi?

"kendi işinize bakmayı bi' öğrenemediniz". Bak bu kısım için tekrardan açıklama yapıyorum belki anlarsın. Sen önerdiğin kişinin mağdur ettiği insanlar var. Bende bunu bilerek uyarıyorum tamam? Ben işim tam olarak bu? Ama sen ısrarla anlamamaya çalışıyorsun. Arkadaşın konusu uzamaması için daha fazla yazmıyacağım. Sen Tayfunu önerme devam et. Hadi iyi günler.

Zonetech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Benim öneriden kastım, kefillik gibi birşey değildi yanlış anlaşıldı sanırım. Herkesin bildiği, duyduğu iyi adamlar vardır işinde elbet. Ben bu tarz bir soru sordum. Mesela sunucu optimizasyon işinde osman abi iyidir, php işinde eskiden fastphp vardı o iyidir. Şimdi eskileri bulmak zor
Üstad iş ilanı aç gelen profilleri, iş tecrübeler ve referansları, forum içindeki geçmiş ticaretlerine bak daha temiz olur.