Zonetech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
angular.js ile yazılmış temayı kodlayabilecek, temiz ve anlaşılır kod yapısı düzebilen, performans ve güvenlik konusunda hassas işinde iyi referanslı bir coder var mı forumda önerebileceğiniz? Yada bu işe talip olan. işin bilgi seviyesi %90'ın üzerindedir. Giriş ve orta seviye yazılımcılara uygun değildir. Sözleşmeli çalışılacaktır.
Değerli arkadaşım, yıllardır freelance arkadaşlarımızla çok defa çalışmamıza rağmen başarılı sonuç alabildiğimiz 1 ya da 2 projemiz oldu. Burada tabii ki benim de hatalarım olmuştur fakat gözlemlediğim en büyük hata ödemenin peşin yapılması olmuştur.

Sonuçta benim bulduğum yöntem ve önerim uzmankirala.com gibi siteleri kullanarak işin mahiyeti, süresi ve şartları hakkında kendinizi garanti altına almanızdır.

Hiç kimseyi önerdiği uzman için sorumlu tutamazsınız. Tutmaya çalışsanız da ne forum kuralları, ne etik kurallar ne de Türkiye Cumhuriyeti kanunları sizi haklı gösteremez. Bu sebeple sıfır sorunla - sınırların net olarak belirtilmiş olduğu bir metin ile bu tarz siteler üzerinden işlem gerçekleştirmenizdir.

Ben hangi platformdan tanışmış olursam olayım ilgili uzmanı ilgil siteye davet ederek işlem gerçekleştiriyorum. Hem uzmanın ödemesi garantide oluyor hem de sizin projeniz zamanında teslim ediliyor.