üşenmeyip yazmışsınız teşekkür ediyorum.
1- ehliyetimi 5 ay önce aldım ( ehliyetim var ), 4 madde yazmışsınız bu maddeleri bu yüzden es geçiyorum. Mahallede sokak içinde ehliyet yokken süriyormuydum sürüyordum ama ehliyetim var konuyu çarptırmayalım.
sağa çekmesini istemem emin olun çekselerdi ne ben ileri geri konuşurdum onlar konuşsada ortam yumuşatmaya çalışırdım kavga edecek halim yok çünkü ortada fol yok yumurta yok tamamen kendimi haklı görüyorum he çekseydi sağa konuşurduk hatamı söyledeydi özür diler helallik isterdim hee baktım çok sinirli yapacak birşeyde yok sopayı yiyecektik.
Değerli kardeşim iki araba bir problem yaşayıp kenarı çektiğinde kardeş kardeş konuşulmaz. İnsanlar yollarını bırakıp kenarda durdular mı o iş sen istesen de istemesen de kavgaya dönerdi.
Diğer bir konu da sana da kızamıyorum. Yukarıda yok 180 ile makas atan 200 basan mesajlar var. Yolları egolarını kanıtlayacakları, millete haddini bildrecekleri yerler zanneden adamlar var. Adam 180 ile bir şahine haddini bildirmek için makasa atarken tekerin bir yamaya denk gelip kontrolün kaybedip başka bir araçtaki bebeği öldürmeyi göze alacak kadar sorumsuz. Adamlar trafiği, yol boşsa istenilen herşeyin yapılabileceği, araçların marka ve modeline göre farklı kurallara tabi olacağı bir yer zannediyorlar. Bu tarz adamlar gelişmiş ülkelerde hapse girerler. Öyle para cezası ile falan değil ciddi ciddi hapse atarlar adamı. Ama az gelişmiş ülkenin az gelişmiş vatandaşlarıyız. Burada gayet normal herşey.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi