Başlıkta pasaport ücretleri, içerikte yurtdışına çıkmak için bilgi istediğinizi anlıyorum. Size hangi konuda yardımcı olabilirim(z)?
Pasaport ücretleri ise yenileme mi yoksa yeni kayıt mı? Yeni pasaport ise kaç yıllık almak istediğinizi belirtirseniz net fiyat yazalım.
Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Sanırım biraz eksik bilgi vermişim yorumlardan anladığım kadarı ile. Yurtdışına çıkmak için bilgiye ihtiyacım yok, tek ihtiyacım net harç ve defter parası bilgileriydi AlperA arkadaşın attığı link tam olarak istediğim bilgilerin tümünü sundu. Vaktiniz ve yardımınız için teşekkürler iyi forumlar.
Yok estagfurullah, polemik çıkacak birşey yok, inanın bu forumda herkese elınden geldıgınce yardım etmeye calısan bırıyım, sız detay eklemeyınce de halıyle ınsan arkaplanda ne sıkıntı oldugunu bılmıyor. Ben detayları bılmedıgım ıcın zaten ozellıkle "şahsi olarak algılamayın" yazmıştım ama sonra baktım ki diğer tabda yazmışım onu ama başka tabda yazdığımı paylaşmışım.

Bu forumda çok böyle kişiler var "altın yumurtlayan tavuğu" verdiğiniz halde "bu altın kaç ayar" diye bile soruyorlar.
Neyse en azından fıyatları da paylastım ısınız gorulmustur umarım.
Iyı forumlar
Hocam inanın bende elimden gelen bilgim dahilinde tüm yardımı sunuyorum, devletin sitesinin azizliğine uğradım biraz bayram olduğu için telefon ilede kimseye ulaşamadım. Bu detayları konuda belirtmeme gerekirdi bu noktada biraz acemilik yapmışım. Bunun için özür dilerim, tekrar cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim verdiğiniz link tam istediğim bilgileri barındırıyor.
İyi forumlar dilerim.