profad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle yorumun ve yardımın için teşekkür ederim. Bunun arkasında bir çok etken olabilir, 1- Devletin bir sitesine girdim ve site açılmadı. Kendi sitesinin bu olduğunu düşünüp bilenden yardım istedim. 2- Önemli bir konu en net bilgiye ihtiyacım var, evet burası bir webmaster forumu ve yakın zamanda pasaport çıkartan mutlaka vardır ve bana en net son fiyatı yazar diye düşündüm. 3- Konuyu off-topic bölümüne açtım, maxigeyik bölümüne mi açmalıydım? 4- Daha önce açtığım konulara bakabilirsiniz, araştırmayı seven bir insan olduğumu oradan anlarsınız. Açıyorsak var bir sebebi, yardım ederken döver gibi yardım etmenize gerek yok. Aklı selim bir insanım, başkalarına kızdığınız konular için sinirinizi benden çıkartmanız beni rahatsız etti marketlerde su kaç ₺ diye konu açmıyoruz sonuçta.

Yardımınız için teşekkürler fakat etmeseniz daha iyidi, bunun gereksiz bir yardım olmadığını düşünen biri 5 dakika sonra zaten gelir yazardı.

Not: Google nedir biliyorum.

Neyse polemik doğmaması adına yorum atmamanızı rica ediyorum, iyi forumlar tekrar teşekkürler.
Yok estagfurullah, polemik çıkacak birşey yok, inanın bu forumda herkese elınden geldıgınce yardım etmeye calısan bırıyım, sız detay eklemeyınce de halıyle ınsan arkaplanda ne sıkıntı oldugunu bılmıyor. Ben detayları bılmedıgım ıcın zaten ozellıkle "şahsi olarak algılamayın" yazmıştım ama sonra baktım ki diğer tabda yazmışım onu ama başka tabda yazdığımı paylaşmışım. Bu forumda çok böyle kişiler var "altın yumurtlayan tavuğu" verdiğiniz halde "bu altın kaç ayar" diye bile soruyorlar.

Neyse en azından fıyatları da paylastım ısınız gorulmustur umarım.

Iyı forumlar