Seyru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu youtube konusunda yeni girişimciyim 2gün önce 1000tllik 56k'ık kanalı aldım dikkatimi çeken şeyler oldu. Neden bu kanal satanlar link sadece alıcıya verilir yazıyolar ? Yoksa çalıntı kanallarımı satıyolar yoksa başka sebeplermi var geçen aldığım kanaldan sonra 20 30bin lira ile para kazanması açık kanal alıyim dedim konuları takip ediyorum kimin konusunda son oluru ve link atarmısın yazsam atamam diyolar biri açıklayabilirmi sebebini ?
benden kanal linki istemiştiniz pm olarak, buna istinaden konuyu açtığınızı düşünüyorum.

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 adama link gönderelimde ifşa olsun onca emek.Adam k.çının keyfine pm istiyor sırf metaktan.Küm alacak kim almayacak bilmeyiz.Adam canı sıkılır şikayet eder telif atar yada kanala keyfi zarar verir.Bu yüzden verilmez.bende vermem.Link paylaşarak satılan hiçbir kanalıda almam.ömrü bür ayı geçmiyor o kanalların
gerekli cevabı arkadaş vermiş, çalıntıydı vb. gibi durumlar yüzünden de belki yapanlar oluyor olabilir. ama genel neden bu yüzden. hesabında 5 lira olmayan çocuklar 50 bin liralık kanal için adres soruyorlar. sonra çekememezlik var maalesef. saldırılar, spamlamalar vs. ne uğraşacaksın? o kadar emeğin boşa gidecek. sende gece gündüz emek ettiğin yıllardır uğraştığın kanalı satışa koysan linki gizlersin. ben zaten kanal linki hariç her bilgiyi (sonuna kadar) veriyorum.