Kesinlikle sosyal medya kullanmalısınız.
Kitleyi bilmiyorum ama gençlere hitap ediyorsa facebook ve twittera rakip olabilecek bir platform olan Tumblr'ı da kesinlikle kullanmalısınız.Çünkü şuana kadar gördüğüm en aktif kitleyi oluşturuyor.
Ve reklam için harcayacağınız bütçe de diğerlerine göre oldukça ucuz ve verimli olabilecek tarzda.
Tanıtım yazısı ile anahtar kelime odaklı çalışma yönteminden uzak durunuz çünkü bu tarz bütçelerle pek iç açıcı olmayabiliyor onun yerine kısa vadede kar elde edip bütçenizi arttırabileceğiniz diyalektik metodlarla işe koyulun.Yoksa başlamadan hevesiniz kaçar.
Ve en önemli şeylerden biriside güvenilirliliği sağlayıp kişilerin size ulaşabilmesini kolaylaştırmanız.
Hayırlı kazançlar diliyorum hocam.Ben girişimci birisi olduğumdan dolayı kazanamasam bile en azından denedim,bir sonuç elde ettim diyor ve işime daha çok odaklanmamı sağlıyorum.
Tekrardan başarılar dilerim.
Önerin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hocam. Sektör verebilme durumum olsa daha iyi anlatabilirim fakat asıl buradaki anahtar nokta adwords reklamları. Oradan dönüş alındıktan yani kazanç sağlandıktan sonra katlamak için bir site açıp seo yapılabilir. Bundan bir kaç ay önce instagram ve twitterda denemeler yaptım hiç dönüş olmadı. Umarım başaramasam bile borçsuz bitiririm bu işi.