Hocam ayrıca dahiliye ye giderek veya aile hekimine giderek kan değerlerini bir baktırmanızı öneririm. Özellikle benim gibi ağırlıklı olarak ev veya ofiste zaman geçiriyorsanız d vitamini eksikliği olabilir. D vitamini eksikliği de kişide yorgunluk VS gibi problemlere neden oluyormuş. Üstelik tedavisi çok hızlı ve kolay. Hemen bir şeylerin değiştiğini de hissediyorsunuz. Bir kan testi ile d vitamininin de baktırmayı ihmal etmeyin
Hocam depresyon herkeste farklı ortaya çıkıyormuş. Bazı kişiler yemek yemeye başlıyor bazıları yemekten kesiliyor bazıları uyuyor bazıları uyuyamıyor. Yani neredeyse herkeste farklı ortaya çıkıyormuş. Hastalıklarda erken teşhis en önemlisi. Böyle düşünüp korkarak sadece kendinize zarar verirsiniz. Umarım bir probleminiz yoktur. Ama en kısa süre de doktora danışmalısınız.
Doktora gidiyorum zaten hocam hali hazırda sürekli gidiyorum bazı dönemler tetikliyor işte hiç keyfim olmuyor o zamanlarda o zaman da bu zaman gittim bi Cafeye oturdum tek başıma annem arıyor amcana teyzene git bayramlaş diye valla hiç keyfim yok be kardeşim ya öyle tek başıma oturuyorum