EBT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlaşılmasın bende 3.20i var sol şeriti kullanıyorsun 190 - 200 ile giderkende öndeki yol vermiyor hani sağın dolu olur anlarım beklerim boşalsın öyle selektör yaparım ama inadına vermeyenlere uzunları yakıyorum verene kadar yine vermezse geçiyorum önüne işim acelede olsa bi kamyon yada ağır giden araca yanaşıyorum hızı düşürüyorum bu sefer o deli oluyor

hele hızlıyken sağdan sola atlayan dallamalara ( söz meclisten dışarı ) ayrı gıcık oluyorum birine vurucam bigün uğraş dur

ama sizin durumu tahmin ediyorum çok trafikte yapcak bişi yok tabi

Hocam sizin gibi sollayanla çok karşılaşıyorum 120 ile sollasalar keşke şimdi ben 160 la gelirken 120 ye düşürmem mi kolay yoksa sizin 5 saniye bekleyip 110 a düşüp öyle mi sollamanız kolay

Allah korusun biri radyoyla falan oynar sola geçtiğinizi görmez tosar arkadan trafik herkes için zor

sizin dediklerinize hak veriyorum @EBT; ama beni hala anlamayanlar var. Siz anlamışsınız teşekkür ederim.

Arkadan hızlı gelipte geçmeyenlere elbette herkes haklı olarak yapılır ama geçecek yer olmayınca zar zor kendini atıyosun , yer yok geçmeyecem desen arkadan sıkıştırıyor kaçamıyosun da yana. Hani yavaşta gitmiyosun yavaş gitsen arkadakine verirsin hak.

Önünde açık değil ve tam anlmıyla tehlike oluyor