Karamsar olmamak lazım hocam bende yazılım işine 2 yıl kadar önce adım attım html den ufaktan başladım kendi kendime. Sonra istanbulda İsmek var ücretsiz kurslar onların kurslarına gidip temeli atıp kendimi geliştirdim imzada olan ecdyonetim e bakabilirsiniz örnek olarak. Ve ben bunu geniş geniş yaptım kendimi kasmadan sıkmadan canım sıkıldıkça baka baka siz kendinizi kasarsanız ve bir kaç iş yapıp referans gösterebilirseniz illa bir iş bulursunuz.
Bilgeadama gidecem derseniz sistem donanım ağ filan gidin onda iş bulmak daha kolay olabilir.
Şuan bilgeadam ve yazılım/donanım/ağ ilk tercihim olsun istemiyorum açıkçası. Ama maddi imkanı oluşturduğum zaman bilgeadamdan eğitim almayı ciddi şekilde düşünebilirim.
Meslek lisesi ne mezunusunuz ? Ne adamlar var piyasada eli anahtar tutmamış teknisyenim diye gezen.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meslek lisesi muhasebeydi fakat zerre kadar muhasebe bilgisi kalmadı aklımda.
Hocam şuanki yaptığınız işi kaç senedir yapıyorsunuz ve ne kadar maaş alıyorsunuz? Ve size ek olarak bir getirisi veya avantajı var mı?
Ona göre bir iş önereceğim
Şuanki yaptığım işi bir yıldır yapıyorum. Haftada 3 gün iznim var. Aldığım ücret 1800 TL. Ek olarak bana herhangi bir getirisi ya da avantajı yok. Avantajdan sayacak olursak belki haftada bir yerine 3 gün izinli olmam diyebiliriz. Tabi bir de sigortanın tam zamanlı şekilde ödeniyor olması.