orta dediğim illaki bi sağ şerit vardır yol kuralı gereği sol şerit hızlı araçlar içindir kardeş 140 km hızla gidilen bi yolda da trafik sıkışık olmaz gayet akıcı bi trafikmiş
140 la gidiyorsunda kardeş adamda 180 le gidiyor işin bittiyse solda bi şekil bulup geçeceksin sağa yani kural bu kimse seni veya başkasını beklemek zorunda değil solladıysan geçeceksin sağa yani
Km başına düşen araç sayısından bahsediyorum. Evet trafik akıyor ama takip mesafesi kısa. Yolda fazla araç var. Ara geçiş olmuyor. Yer yer 20-30 a düşüyor hız sıkışıyor yer yer açık.
Şikayetçi olarak konuyu açmışsın ama onlardan bir farkın kalmamış. Üzgünüm.
Mobilden yazıldı.
Normal yolunda giden adama yapmıyoruz adam 1 metre takip mesafesine girip sıkıştırıyor kendimi zar zor sağa atıyorum. Beni geçtikten sonra önünde en az 10 araç var onları da sıkıştırıyor , sağa geçemiyorlar hemen dininde araç var. devam etse kaza yaptıracak . Ne yapacağını şaşırıyor insan .
Ne yapalım yapana aynı hareketi yapıyoruz. Kötülüğe kötülükle karşılık olmaz evet ama anlaması lazım.
Bu tipler anlamazlar yoksa..
orta dediğim illaki bi sağ şerit vardır yol kuralı gereği sol şerit hızlı araçlar içindir kardeş 140 km hızla gidilen bi yolda da trafik sıkışık olmaz gayet akıcı bi trafikmiş
140 la gidiyorsunda kardeş adamda 180 le gidiyor işin bittiyse solda bi şekil bulup geçeceksin sağa yani kural bu kimse seni veya başkasını beklemek zorunda değil solladıysan geçeceksin sağa yani
Konuyu anlamadınız? Sola geçmem için hızımı 80-90 aralığına düşürmem lazım. Düşürmem için önce arkamdaki 1 metre dibime giren elemanın yavaşlaması lazım. Sağ şerit aralıklı kamyon.
130-140 la solladıktan sonra hemen sağa geçip 90 a düşeyim yani? Sonra bidaha solluyum , sonra bidaha düşeyim

Sağ şeritte
neden bmw mercedese taktın kafayı ozaman

başka hiç bi araçtan selektör yemedin mi?
insanların canını tehlikeye atıyorlar diyorsun sonra aynısını kendimde yaptım yazmışsın..
Sıkıştırdım demedim? Konuya sellektörle girip sıkıştırdığından bahsettim. Sellektör herkesin hakkı.
Kimsenin 1 metre dibine giripte sellektör çakmadım. Hızın fazladır 70 metreden atarsın sellektör.
Çünkü bu markaları kullananlar bu şekilde kro genelde. Gelip 2.5 motor bir Lüx jeepin 1 metre dibime girdiğini görmedim?
Veya fiyatı 500 bini aşan bir Volvo Xc 90nın .