Lütfen önce burayı oku !

Merhaba arkadaşlar iki yıl önce falan bir çoğunuz gibi bende büyük bir hevesle başlamıştım bu site işine önce blogger da daha sonra wordpressle daha ciddi bir hale getirdim siteyi blogger zamanındayken 200 kadar içerik vardı wordpresse geçerken hepsini sildim baştan kurdum siteyi kurarken bütün her şeyini ince eledim sık dokudum daha sonra KPSS ve kendi ticaretimizden dolayı hiç içerik bile ekleyemedim içeriksiz satıyorum site 2 yaşında domaini güzel net domaini de bende ama süresi bitti fakat hala hakkı bende silinmedi. Site kampanya içeriklerini yayınladığım site şuan 49$ sadece teması , 16$ kullandığım menü modülü , com domainin bitiş süresi 25.08.2018 sitenin yanında açtığım bütün sosyal medya hesaplarını da vereceğim ve siteyle alakalı tüm hesapları da devredeceğim aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi bu başlık altından sorarsanız yardımcı olurum tüm ayarları yapılmış durumda alıp sadece içerik ekleyerek başlaya bilirsiniz. Arkadaşlar bir de ricam lütfen ama lütfen tartışma yaratacak yorumlar yazmayın almak istemiyorsan hiç yazma kardeşim tartışacak boş vakit geçirecek başka birini bul onun zamanını çal ! Site adresini yayınladım aşağıda ;

Site Adresi : http://www.indirimbende.com / net

Site için istenen fiyat : 250 TL
Sitenin aylık getirisi: reklam eklemedim.
Sitenin açılış tarihi: 25.08.2016 11:58:20
Kategori, sitenin içeriği nedir: kampanya, indirim haberleri
Günlük hit sayısı: hiç içerik eklemedim
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok
Hosting dahil midir: 10.10.2018 e kadar kendi hesabımda idare ederim
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Güncel 23.08.2018 e kadar satılmazsa ilanı kaldıracağım.