Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz profesyonel yazılımcımı arıyorsunuz iş yaptırmak için yoksa işe alacak eleman mı belli değil kurumsal bir ortam değil burası mülakata girelim kolay gelsin arayışınız umarım istediğiniz gibi sonuçlanır

ek olarak, eğer görsellik kontrolü sebebi ile böyle bir talebi var ise görünüşe aldanmayın. programlama görsellik değildir tamamen algoritmadır ve önemli olan en stabil yapıyı kurabilmektir, görüntüden elde edebileceğiniz fikir yazılımın kalitesini değil programı hazırlayanın göz zevkini ele verir zaten görsellik dediğimiz de burada altı üstü bir kaç menü buton liste vs.
Üstadım anlıyorum sizi ancak forumda 2-3 kişiyle ağızları yandı. Ödeme vs. yapıldı uygulamada farklı ekran boyutlarında butonlar kaydı. Farklı win sürümlerinde çalışmadı vs gibi sorunlar yaşadılar. Birde program çok algoritm gerektiren birşey değil. Detay olarak konuşulması lazım bunu anlayabilmeniz için. Birde yabancı bir firma. Bende daha evvel bir masa üstü uygulama yazdırmadım, yaptırmadım. Ancak düz bişey istemediklerini biliyorum. Görsel şeyler istiyorlar, ne bileyim butona gelince parlasın, tuşa basınca loader dönsün vs. gibi istekler mevcut.