hiç bir sorun olmaz. yazdığım uygulamaları hackintosh üzerinden yayınlıyorum
merhabalar
bildiğim karadıyla uygulama app store ye gönderebilmek için xcode nin son sürümüne sahip olmanız gerekiyor. bunun içinde sierra yada highsierra ya sahip olmanız gerekiyor diye biliyorum.
@nightLord; Arkadaşın dediği gibi. Lenova G500 Makineye High Sierra kurulumunu yaptım. 4GB daha ram ekledim. Şimdi çok rahat bir şekilde çalışıyor. Uygulamayı app store yayınladım. Herhangi bir sorun çıkmadı. Xcode sürümü 9.x gibi birşeydi sanırım. Dil açısındandan da ioic yerine react native daha mantıklı gibi geliyor.
Wifi ve Bt tanıtamadıysanız eğer
osxinfo.net adresini bir ziyaret edin derim. Yazılım kısmında ilk uygulamam ionic 1 ile ilgiliydi. Sıkıntılı bir süreçti. Sonrasında react native geçtim. Şu anda ionic v4 bekleniyor sanırım. Tercih sizin. Az önce xcode sürümüne baktım. 9.2 sürümü gözüküyor. Bu konuda arkadaşın söylediklerine kulak vermenizi tavsiye ederim. Buradan sonucu paylaşırsanız makbule geçer. Saygılar.
Tüm kurulumu o site üzerinden yaptım zaten. Önceden teknopat üzerindeyken şimdi oraya bilgili kişileri toplamışlar.
Bu arada evde bulduğum isimsiz bir BT doogle taktığımda windows10 kurmaya çalıştı ama kuramadı. Hackintoshu açmadan taktım ve direk açıldığında tepede gördüm BT simgesini.
Elimdeki multidevice BT klavye ile şuan hiç karışıklık olmadan tek klavye üzerinden çift pcyi kontrol edebiliyorum. Şuanda aklımda multidevice bir fare alıp seti tamamlamayı planlıyorum. Tabi birde wifi adaptörü alacağım.
Multi device fare klavye için:
https://www.youtube.com/watch?v=Hah1fBDpR9c