Bu markaları kullanan bazı bireyler nasıl bir hayal aleminde veya ego ortamında yaşıyorlar bilen birisi anlatabilir mi? (Genelleme yapmıyorum , efendileri var)
Bugün yola çıktık , trafik sıkışık , birisi fren yapsa zincirleme kaza olacak düzeyde. 2 şeritli yol. Arkadan mercedes geliyor çakıyor sellektörü , yavaşta gitmiyorum 130/140
Geçiyorum sağa sonra geri arkasına geçiyorum. Herkese sellektör çakıyor ama geçebileceği bir yer yok trafiği görseniz. Yol vermeyenin dibine girip sıkıştırıyor felan öndeki adam ne yapacağını şaşırıyor araba sarsılıyor. Sağa geçse sağ şeridinde 120 ile giden başka araç devam etse arkasından sıkıştırıyor. Bakın benden hızlı geliyorsa çaksıj sellektörü ama ben sağa geçersem , geçecek yer yok hemen yanımda araba var , beni geçse diğerlerini geçemeyecek önünde küçük bir alanda 50 tane araba var rahat . Bayram trafiği ne de olsa...
Sahi Bmw - Mercedes kullanan bazı kişiler neyin kafasını yaşıyor? Altımdaki araba da 152 beygir. O iyi sandığı arabasını çalım manyağı yapar
140 la giderken sellektör çakınca bende zar zor yavaşlayarak geçtim sağa yol verdim. Sonra geri sola arkasına geçip 2-3 dk boyunca sellektör yaptım , o da tatsın saçma hareketini...
Bakın sellektör yapması sorun değil. Takip mesafesi 7-8 metre kadar az. Yani ben sağa geçsem önünde 50 tane araba var sol şeritte (abartı değil)
sağ şeritte daha fazla hani o arabalar sağa da geçemezler bir anda. Dibine girip tehlikeye atıyor resmen takip mesafesini 1 metreye kadar düşürüyor.