LiziVonRobe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık eskiden bu tür konular cevapsız kalmaz, hatta bir kaç sayfa cevap alırdı r10 üyelerinde artık yardımlaşmamı bitti acaba. Konuya gelince hostin firmasından aldıysan zor biraz natro godady gibi yerlerden basitte host firması kendi üyelikleriyle buralardan bile almış olabilir.
konuyu hallettim hocam teşekkür ederim hostingerden almıştım. Benim gibi hostingerden alıp, firma içi transfer yapmak isteyenler varsa belirteyim;
Giriş yaptıktan sonra alan adınız kısmındaki domaininize gelip "YÖNET" e basıyorsunuz. Aşağıdaki iletişim bölümünden ad soyad mail kısmını alacak arkadaşın bilgilerini giriyorsunuz.
Transfer için mailin değişmesi yeterli fakat alan arkadaş değiştirmezse hala sizin adınız vs duruyor. O yüzden onu da siz değiştirin.

Arkadaşın hostinger e kayıt olduğu, yani transfer olacak mail adresini girdikten sonra sağ alttaki destek kısmından canlı destek sistemine durumu bildiriyorsunuz. Onlarda sizin hesabınızdan alıp, hostingere kayıtlı mail adresine transferi gerçekleştiriyor..

Benim aklımda bu işlemden sonra şu soru kalmıştı: "E adı soyadı maili değiştirdikte; ya banka bilgilerim aynı duruyorsa, ya diğer yıl benden yine para keserse..?"

O sorunun da cevabı: Arkadaşlar siz hostingerden domain aldığınızda banka bilgilerinizi otomatik kaydetmiyor. Bu yüzden içiniz rahat olsun diğer yıl sizden otomatik para kesmeyecek