Selamun Aleykum Arkadaslar,
daha önce buna benzer bir Konu acmistim. Ve üzerinden epeyde denemelerde bulundum ve calisti. Ancak suanki sistem biraz daha kapsamli bu yüzden herseyi bastan baslatmak istiyorum.
Kisaca su sekilde anlatiyim elimde bir Excel Dosyasi var, ve bunun icinde 42 tane alt Sayfa bulunmakta.
Benim amacim su: Kapi sistemlerine uygun Yayinlari, bu Listelerden buluyorum. Yani Yapim Yili, Rengi, Sekli vs. secerek hangi yay uygun listelerden secip cikariyorum.
Bunu ama simdi otomatiklestirmek istiyorum. Yani bos bir sayfada butonlar, dropdownlist seklinde kullanici bilgi girdikce, sonuclari kisitlamak istiyorum.
Önemli olan Konuda bu zaten, yani gercek zamanli calismasi. Kullanici önce tüm bilgileri girip daha sonra ARA, yada BASLAT tiklamasini istemiyorum.
Kullanici bilgi girdikce, sistem uygun sorulari/secenekleri sorucak. Ve kullanici devam edicek. Uygun sonuc bulununcada bu listelerden, ve tablodan numarayi göstericek kullaniciya.
Daha uzun aciklamayi altdaki pdf Sayfasindan okuyabilirsiniz.
Bu Konuda ücretli Yardimci olabilecek Arkadaslar, lütfen Süresini ve istediginiz Ücreti Özel Mesaj yoluyla bana iletin.
Lütfen direk özele dalip, skype ekle görüselim diyipde 1-2 saat konuyu ben anlatdikdan sonra. Ha yok merakimdan sormustum, programlama yada makro bilgim yok, falan demeyin.
Yurtdisinda kaldigim icin ödeme sekli olarak paypal benim kolayima gelir, ancak öyle bir secenek yoksada, forum üzerinden bir araci arkadas ile normal ödemede yapabilirim size.
YAY SISTEMI ICIN ANLATIM (ZIP SIFRESIZ)
Lütfen Anlatimi okudukdan sonra, Sürenizi ve Ücreti yollayin. Okumadan ben bunu 200 e yaparim diyip, 1000 e anca biter demeyin