Merhaba, künye kısmının nasıl doldurulacağı hakkında araştırmalar yaptığımda gerek r10 gerekse başka forumlarda herkes künye kısmında yer alan editörlerin mail adreslerininde yanında yer alması söylenmiş. Ama velakin gel gör ki diğer türkiyedeki büyük news kayıtlı olan teknoloji sitelerinin bir çoğunda editörlerinin e-mail hesapları yok. Sadece isim ve soyisimleri yer alıyor.
Bir çok büyük sitelere bakıyorum Künye kısmına sitesine ait her ne var ise yazıyorlar. Örnek olarak; Editörler, yönetici, hosting firması, sitenin yazılımı, temanın adı hatta ve hatta avukat ve malimüşavire kadar hepsini yazıyorlar. Ama velakin bizim şuanda ekibimiz topu topu 2 kişiden oluşuyor ve ne bir avukatımız var nede malimüşavirimiz. Bu durumdaki eksikliklerden künyeyi nasıl dolduracağımı bilmiyorum.
Şuanda benim projemde ekibim toplam 2 kişiden oluşuyor ve bir çok işi ortağım ile yapıyoruz. Yani 2mizde kurucuyuz, 2mizde içerik yazarıyız, 2mizde yayın yönetmeniyiz, 2mizde editörüz yani kısaca sitenin tüm işlemlerini 2miz ortaklaşa yapıyoruz. Ben şimdi kalkıpta Künye kısmındaki bu soruların her cevabına kalkıpta 2mizin ismini yazdığımda bir sorun olur mu? Ama velakin bir çok kişi Künyeyi doldururken "Muhasebeci, Avukat ve Malimüşavirinin" ismini belirtmemiz gerektiğini söylemiş. Şimdi biz sadece 2 kişiden oluşan bir ekibiz ve biz vergi mükellefi değiliz ki avukat veya malimüşavirimiz olsun? Heh işte bu durumda ben sadece 2 kişiden oluşan ve vergi mükellefi olmayan bir site olarak bu künye kısmını nasıl doldurmalıyım?