@patlican; Benim 6 aylık üye olmam lisans kurallarını bilmeyeceğim anlamına gelmez. Ayrıca envato r10 u tanımaz. r10 daki lisans tartışmalarıda beni ilgilendirmez. Hatta r10 modlarının bu konu hakkında ki görüşleride beni ilgilendirmez. Ayrıca bu yazılım sahiplerini ilgilendirmez sözümden kastım . isterse adam 2 yılını versin kodlasın . Yazılım sahibini bu ilgilendirmez gerekli mercilere şikayetini bildirir. Bizim bu konu hakkında r10 u bilgilendirmemize r10 yönetiminin ihtiyacı yoktur . Kendi kuralları gereği önlem alırlarsa alırlar almazlarsa kendi bilecekleri bir iştir. Bizler üstümüze düşeni yapar r10 modlarına şikayetlerimizi bildiririz. zaten r10 modları gerekeni yapıyor. Hiç bir şekilde yazılım sahibinin izni olmadan yazılımı satılamaz. kaldı ki yazılımın alt yapısı nı kullansa sadece, yazılım tanınmayacak hale gelse bile yazılım sahibi yazılımını tanısa yine gerekli yerlere şikayette bulunabilir.

Not: Aslına bakılacak olursa, bu konu tartışılacak bir konu bile değil. Kurallar yasalar belli.