Hocam sektör genel sağlık mı yoksa niche sektör mü?
genel sağlık diyebiliriz. tepeden tırnağa 7 den 70 e dahili harici her türlü soruna ilişkin makaleler mevcut.
Bir de hit kaynağı nedir?
% kaç sosyal medya - organik?
Cihazlar : %90 mobil %10 desktop
Hit Kaynakları (son 30 gün) :
organik (%82,64)
direkt giriş (%16,80)
referral (%0,36)
sosyal (%0,20)
Peki reklam gösteriminiz az olabilir mi? Hemen çıkma oranınız düşükse reklamlar fazla gösterilmiyordur ve gelir etkileniyor olabilir.
Hocam ama bir gerçek var sağlık sektörü hatta TR olarak neredeyse tüm sektörler çok kötü durumda. Ne kadar düzenleme yaparsanız yapın TBM durumunuz en fazla 1-2 kuruş daha oynayacaktır maalesef
açıkcası hemen çıkam oranı son 30 gün için %89 .. makaleler uzun, kaliteli, doyurucu, her cümlesi altın değerinde faydalı. fakat anlaşılan o ki, makale uzunluğu arttıkca ironik şekilde hemen çıkma oranı da artıyor, uzun makale itici geliyor olabilir. yeni makaleleri 700-1000 seviyesine çekeceğiz bir süre. sayfa iç gezinme süresi de 45 saniye yine ironik bir değer.