AtillaTahak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şunları iyi düşünüp kullanmak önemli bence su içip yarıyor gibi bir şey yok streoid'te
Streoid Kısaca nedir dersek vucuttaki testesteron oranını artırıp protein sentezini artırıp ve kasların iyileşmesi recovery sürecinin kısaltması
bunun ile yola çıkarsak kilo ve boy oranınıza göre günlük makro ve mikrolarınızı almanız çok önemli bunun düzenli bir şekilde alabiliyormusunuz ve önemli konulardan biride makrolarınızdan fazlasını almaniz lazım çünkü protein sentezi artacağı için vucuta ona göre ihtiyaci olacaktır. Eğer beslenmeniz iyi değilse tamamen vucudunuza aldığınız boşuna ilaç olacaktır.
Kullanım konusunda tabi yine yağ oranınız vucut kitle endexinize göre değişmek ile birlikte bence ilk kürde sadece testo kullanılması doğru sebebi ise vucudunuzun nasil tepki vereceğini izlemeniz açısından çünkü reseptorler herkeste farklı tepki verebilir. Bu yüzden benim düşüncem ilk kür kombine kürler değilde sadece testo ile başlamak mantıklı bence
Kullanım sonunda ise bazi arkadaşların dediği gibi öyle korkunç kas kaybı olmaz çünkü hepimizin basit biyolojide bildiğimiz üzere vucut kas yıkımına başlaması için vucutta kullanacağı karbonhitrat ve yağ kullanımını bittirmeden kolay kolay kas yıkımına başlamaz (eğer yağlar çok sert ve uzun süreli vucutta ki yağlar değilse ) tabi deca gibi çok su tutan anaboliklerde bu durum biraz farklı olabilir çünkü dediğim gibi su atımı illa olacaktır
Kür sonunda pct'nızı yaptıktan sonra belli bir miktar su atımı olacaktır illa fakat gerekli kaloriyi aldığınız sürece kas kaybınız çok olmayacaktır.
Eğer maddı durumunuz iyi ve bu sporu seviyorsanız kullanabilirsiniz.

İkinci olarak definasyon kürü dediğimiz bir olayda yok insanlar yanliş bilgilenmesin çünkü streoidler anabolik ilaçlardır katabolik değil Definasyon yani zayıflama yağ yakımı gibi olaylar katabolik bir olaydır. Clean, dnp gibi ilaçlar astım ilaçı olmak ile birlikte termojenik ilaçlardır. Bu sebebten yağ yakımını kolaylaştırır Winstrol gibi ilaçlar ise yine anaboliktir ama su tutumunu azaltığı için definasyon kür'ünde kullanılıyor.

Hocam pardon bölüyorum siyah işaretledim.

Clean diye belirttiğiniz clenbuterol olacaktır diye düşünüyorum ondan yana sıkıntı yok ama DNP ye astım ilacı diyemezsiniz çünkü astım ilacı değil

Denopil, Dinitrophenol kimyasal adıdır ve asla ve asla astım ilacı değildir onu nerden duyduysanız çok yanlış hocam uzaktan yakından alakası yok.