TaylanGokcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden Haziran ayında mezun oldum. Antalya'da 3 farklı firmada çalıştım. Antalya'da web tasarım konusunda iyi konumda olan bir firmada 1.5 yıl geçirdim. Bu süre zarfında aşağıdaki alanlarda çalışmalarım oldu.

- SEO uyumlu makale yazarlığı,
- Sosyal medya hesabı yöneticiliği,
- Web sitesi editörlüğü,
- Grafik,
- Front-end Developer (HTML & CSS & BootStrap %60)

Bu alanlar dışında internet üzerinden yapılabilecek işlerinize de talibim.

Şu anda Manisa'da ikamet etmekteyim. DGS sonucu beklediğim gibi gelmediği için dershaneye kayıt olup seneye tekrar deneyeceğim. Bu sene içerisinde dershane, kitap ve diğer masraflar için iş arıyorum. İsteyen kişilere üniversite transkripti de atabilirim. Ders çalıştığım süre dışında günün büyük bir vaktini bilgisayar başında geçirdiğim için kendimi online eğitimler ile geliştirirken bir yandan da çalışmak istiyorum. Herkese hayırlı işler dilerim.

Skype adresim: taylangkcn_1
Yakın zamanda hayata geçireceğimiz bir proje için Bilgisayar konusunda deneyimli bir içerik editörüne ihtiyacımız olacak. Çalışacağımız editör, içeriğin resimleri dahil her şeyini hazır hale getirerek işi teslim edecek. Çalışma özel olarak hazırladığımız bir web panel üzerinde yapılacak. Editör olarak Wordpress'in de kullandığı TinyMCE editörünü kullanacağız. Bize sadece yazıyı yayınlama kısmı kalacak. Eğer bu şekilde detaylı çalışabilirim ve işi tam zamanında teslim ederim diyorsanız en az 1 sene boyunca sizinle çalışabiliriz. Ödemelerde bugüne kadar hizmet aldığımız hiç kimseye sorun yaşatmadık. Günü gününe ödemeniz tam olarak yapılır. Sizden tek istediğimiz titiz bir çalışma ve vaktinde teslimat. Eğer bunu sağlayabilirseniz başka biriyle çalışmanıza gerek kalmaz. Sizin günlük özgün olarak üretebileceğiniz miktarda içeriği satın alabiliriz. Merak etmeyin.

Bu şartlar altında sizden talep edeceğiniz ücreti bildiren bir dönüş mesajı bekliyorum.

Not: Ben de İzmir'de ikâmet ediyorum. Bu sene DGS'ye girdim sizin gibi. BOUN, ODTÜ, İTÜ üçlüsünden biri olmazsa Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine başlayacağım en kötü. Bu yüzden Manisa'da olmanız avantaj.