profad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostunu seçebilirsin, dost özeldir bu yüzden.

Büyük geçmiş olsun bu arada, kayıp olmamasına sevindim.
Çok teşekkürler..
Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostu akrabayı bilmemde insanlar olarak çok bozulduk,artık kimsede samimiyet aramıyorum.Ne arayanım var ne aradığım insanlar var.Bişey oldu insanlık olarak gerçekten bozulduk.
Maalesef. Anlam veremeyeceğimiz şekilde bozulduk..
Blackstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sen zengin değilsindir o yüzden aramamışlardır, direk alıma gelen bu. dediklerimi yanlış anlama, bizde aile olarak attan yayana düştük dost kim düşman kim öğrendik ordan alıntıladım. Büyük geçmiş olsun..
Maalesef zengin değilim. Çok saolun
PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam takma o kadar boş ver. Bazı akrabaların 5 kuruş bile değeri yoktur.
Teşekkürler hocam haklısınız
arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu zamana kadar dostlarımdan gördüğüm desteği çoğu akrabamdan görmedim şahsen.
Bu arada Geçmiş olsun.
Saolun teşekkürler..
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başımıza kötü bir şey geldiğinde ne yazık ki en yakın akrabalar sayesinde dedikodu aldı başını gidiyor.

(anlatım bozukluğu oldu.)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dedikodular maalesef alıyor başını gidiyor.
byaolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deplasmana gidiyorsun, dayak yemeyi yahut başkaca zarar görmeyi göze alıyorsun, sonra 'Duran emmim niye aramadı'. ben olsam ben de aramam, İzmir e deplasmana gidecek yeğenim yok der, yeğenlikten reddederim.
bakınız, 4271 sayılı türk medeni kanunumuzun 286 maddesinde yer alan soybağının reddine ilişkin hükümler.
teşekkür ederiz.
Kanun dersi verme yeri değil burası. Ben teşekkür ediyorum. Asıl mevzu deplasmana gitme olayı da değil. Daha önce de üniversite sınavı yolculuğunda da kaza geçirdim ve aynı durumla karşılaştım. İsterseniz üniversite sınavı için de veya herhangi bir ziyaret için de yolculuk yapmayalım ha ne dersiniz?